header image

Tot Ce Trebuie Să Ştii Despre Pariuri Ilegale

Suma totală anuală de pariuri sportive ilegale pe plan mondial ar atinge 140 miliarde de dolari. Interpolul afirmă că aceste practici ilegale sunt în creştere. La nivel mondial s-a creat un grup de lucru format din reprezentanţi ai guvernelor, ai mişcării sportive şi ai operatorilor de jocuri de noroc, scopul lui fiind lupta împotriva pariurilor ilegale, a spălării banilor din pariuri şi stoparea corupţiei din domeniu. S-a constatat din partea a multor ţări şi federaţii sportive că există voinţa necesară pentru a căuta soluţiile stopării acestui fenomen ilegal. Primul pas făcut a fost recunoaşterea realităţii ca acest fenomen există şi este în creştere. S-a mai constatat că două treimi din sumele pariate online au fost în cadrul pariurilor ilegale şi 85% din site-urile europene activează fără  licenţă.

Piaţa pariurilor ilegale îmbogăţeşte organizaţiile criminale internaţionale care în multe cazuri adună banii din pariuri ilegale. Uniunea Europeană a luat măsuri adecvate pentru controlarea şi monitorizarea jocurilor suspecte. Datorită legislaţiei permisive din domeniul jocurilor de noroc din ţările Orientului Îndepărtat acest fenomen de spălare de bani nu se poate stopa eficient. Totuşi, Interpolul a făcut peste 5000 de arestări pentru parieri ilegale în ţări ca Hong Kong, Singapore, China, Thailanda sau Malaysia. O altă cauză care duce la evaziunea fiscală din domeniul jocurilor de noroc esta că majoritatea operatorilor îşi au sediul în paradisuri fiscale. Multe state din Europa fac tot ce le stă în putinţă sa protejeze competiţiile sportive împotriva firmelor fără licenţă şi a suspiciunilor de aranjare de meciuri.

Totodată, devine o necesitate recunoaşterea dreptului de proprietate intelectuală a organizatorilor asupra propriilor competiţii şi garantarea unei contribuţii a operatorilor din domeniu la finanţarea sportului de masă. La nivel european s-au cerut măsuri pentru protejarea integrităţii sportului prin cooperarea între organizaţiile sportive şi autorităţile statului din toate ţările. În acelaşi timp se urmăreşte armonizarea legislaţiei europene cu privire la tratarea pariurilor ilegale ca pe o infracţiune penală la nivel european.

Agenție de publicitate

Citeşte relatare completă

Pariuri Online Pe Mobil

Dacă nu eşti acasă şi vrei să faci pariuri online, poţi alege opţiunea de a face pariuri pe mobil. Uşor, gratis şi accesibil. Încearcă-ţi norocul acum.

Relatări noi

Continuare la articol complet

Jocuri în cazinouri

Vino să afli despre industria de jocuri de cazinou. Poţi juca astăzi în cazinouri online pentru a câştiga uşor de la tine acasa. Distrează-te cât vrei.

Relatări noi

Continuare la articol complet

Vino La Agenţi De Pariuri Live

Încearcă acum să faci pariuri live şi vei câştiga sume uimitoare. Apelează la agenţi de pariuri live pentru asistenţă şi îndrumare. Distrează-te acum.

Relatări noi

Agenție de publicitate

  ©  www.bune-pariuri.com. Toate drepturile rezervate. Harta site-ului