header image

Pariuri Alternative - Un Alt Fel De A Paria

Termenul “pariuri alternative” provine din lumea pariurilor sportive şi este cunoscut sub numele de pariuri speciale. Pe lângă pariurile tradiţionale, marile companii de pe piaţa jocurilor de noroc au scos pentru diversificare şi aceste pariuri speciale. Ele completează gama pariurilor pentru satisfacerea tuturor gusturilor şi necesităţilor jucătorilor. Se observă că aproape toate casele de pariuri oferă un pachet consistent de pariuri alternative. Dintre multitudinea de astfel de pariuri îţi amintesc doar câteva: pariuri speciale la fotbal, pe emisiuni TV, pe acordări de premii şi distincţii, pe evenimente din viaţa politică etc. Nu trebuie să uiţi nici acele pariuri pe alegeri electorale sau pariuri pe premii Oscar.

Cotele pentru pariurile alternative sunt în general mici, din această cauză trebuie căutate pariuri cu miză mare pentru a câştiga sume mai mari de bani. Trebuie să înţelegi foarte bine evenimentul pe care pariezi şi să-i înţelegi dedesubturile. De exemplu, în cazul emisiunilor TV, 80% dintre telespectatori sunt de gen feminin. Datorită creşterii cererii pentru astfel de pariuri, casele de pariuri oferă din ce în ce mai multe pariuri cu temă politică: pariuri la alegerile prezidenţiale, alegerile preşedinţilor de partide importante sau alegerile parlamentare. Pe acestă temă apar şi cele mai ciudate pariuri, care în acelaşi timp unele sunt şi distractive. Dintre pariurile puse pe acordarea de dinstincţii iţi amintesc: pariul pe personalitatea sportivă a anului, câştigătorul Premiului Emmy sau pariurile puse pe Festivalul Internaţional de Film de la Cannes.

Dintre pariurile speciale la fotbal îţi amintesc: pariul pe viitoarea echipă a unui anumit jucător, pe performanţele unui jucător recent transferat sau pe noul manager al clubului. Ai mai multe şanse de câştig la pariul tău dacă atunci când te informezi ai mai multe surse credibile care indică aceiaşi previziune. Bineînţeles că poţi aborda pariuri alternative din orice sport sau orice domeniu doreşti, dar cel mai bine este să faci un pariu dintr-un domeniu la care te pricepi şi ai ceva experienţă.

Agenție de publicitate

Citeşte relatare completă

Pariuri Online Pe Mobil

Dacă nu eşti acasă şi vrei să faci pariuri online, poţi alege opţiunea de a face pariuri pe mobil. Uşor, gratis şi accesibil. Încearcă-ţi norocul acum.

Relatări noi

Continuare la articol complet

Jocuri în cazinouri

Vino să afli despre industria de jocuri de cazinou. Poţi juca astăzi în cazinouri online pentru a câştiga uşor de la tine acasa. Distrează-te cât vrei.

Relatări noi

Continuare la articol complet

Vino La Agenţi De Pariuri Live

Încearcă acum să faci pariuri live şi vei câştiga sume uimitoare. Apelează la agenţi de pariuri live pentru asistenţă şi îndrumare. Distrează-te acum.

Relatări noi

Agenție de publicitate

  ©  www.bune-pariuri.com. Toate drepturile rezervate. Harta site-ului