header image

Maşini De Sloturi - De La Apariţie Până Astăzi

Maşini de sloturi întâlneşti peste tot în ziua de azi; în toate cazinourile, în cafenele, baruri, magazine, cât şi pe site-urile ce găzduiesc jocuri de slot electronice. Charles August Fey, un pasionat al mecanicii fine a creat prima maşină de sloturi. Această maşină a fost cunoscută sub numele de "Liberty Bell". În anul 1960 a fost inventată masina de sloturi cu jocuri electronice. Aceste maşini au fost introduse în cazinouri odată cu legalizarea jocurilor de noroc şi devenind foarte populare au fost plasate peste tot. Aceste jocuri de slot sunt accesibile tuturor pentru că nu necesită abilităţi deosebite. Găsindu-se peste tot, foarte mulţi jucători caută astfel de maşini pentru a se relaxa şi a se distra.

Există maşini de sloturi multiplicatoare care oferă bonusuri mai mari, ele putând multiplica liniile de câştig. Dacă o linie plăteşte o anumită sumă pentru o monedă jucată, pentru trei monede va plăti triplu. Cu cât introduci mai mulţi bani în aparat cu atât se generează câştiguri mai mari. Apoi avem un joc de sloturi cu linii multiple. La această maşină se pot activa toate liniile introducând mai multe monede. Maşinile de sloturi progresive formează în timp un fond pentru jackpotul progresiv. Fiecare client care joacă pe o astfel de maşină contribuie la creşterea câştigului progresiv. Cel care are norocul să ia potul cel mare încasează o sumă ce poate ajunge la ordinul milioanelor de dolari.

Scopul unui astfel de joc este apariţia pe o linie a trei simboluri care formează o combinaţie câştigătoare. Ideea principală este ca jucătorul să facă in aşa fel încât să rămână cât mai mult timp cu putinţă în joc. Unele maşini de sloturi permit şi jocul cu “Autoplay”. În general, în colţul din dreapta sus apare numărul monedelor pe care aveţi voie să pariaţi. Câştigurile fiecărei trageri apar pe panoul de sus al maşinii.Trebuie să ştii că pariul de linie este suma pariată pe o singură linie, iar pariul total este suma pariată pe tragerea curentă. Joacă şi numai aşa vei putea câştiga potul cel mare! Mult noroc!

Agenție de publicitate

Citeşte relatare completă

Pariuri Online Pe Mobil

Dacă nu eşti acasă şi vrei să faci pariuri online, poţi alege opţiunea de a face pariuri pe mobil. Uşor, gratis şi accesibil. Încearcă-ţi norocul acum.

Relatări noi

Continuare la articol complet

Jocuri în cazinouri

Vino să afli despre industria de jocuri de cazinou. Poţi juca astăzi în cazinouri online pentru a câştiga uşor de la tine acasa. Distrează-te cât vrei.

Relatări noi

Continuare la articol complet

Vino La Agenţi De Pariuri Live

Încearcă acum să faci pariuri live şi vei câştiga sume uimitoare. Apelează la agenţi de pariuri live pentru asistenţă şi îndrumare. Distrează-te acum.

Relatări noi

Agenție de publicitate

  ©  www.bune-pariuri.com. Toate drepturile rezervate. Harta site-ului