header image

Informează-te Despre Legislaţia Jocurilor De Noroc

Legislaţia jocurilor de noroc din România este constituită de legea 246/2010. Ea de fapt aprobă şi completează ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 77/2009. Această lege stipulează că monitorizarea activităţilor din domeniul jocurilor de noroc este în competenţa Ministerului Finanţelor Publice împreună cu alte instituţii ale statului stabilite prin lege. Indiferent de modul în care lucrează acestea, toate aparatele de joc ale firmelor organizatoare sunt controlate şi vizate de Biroul Român de Metrologie Legală. Orice firmă care vrea să activeze pe această piaţă trebuie să obţină o licenţă de organizare şi o autorizaţie de exploatare. Pentru jocurile tip Bingo organizate prin intermediul sistemelor de televiziune, compania respectivă trebuie să deţină minim 48 de agenţii de distribuţie a biletelor.

Loteria Română are calitatea de unic organizator pe întreg teritoriul României a jocurilor Loto şi pariurilor mutuale, inclusiv pe internet, telefonie fixă sau mobilă. Ea poate încheia contracte cu persoane fizice sau juridice pentru ca acestea din urmă să obţină licenţă şi autorizaţie. Controlul şi supravegherea pariurilor online prin orice sistem de comunicaţii se realizează de către autorităţile statului abilitate în acest sens. Este interzisă şi se sancţionează alterarea sau modificarea de orice natură a mijloacelor de joc, a elementelor de şansă, a câştigurilor şi a evidenţelor contabile. În timpul desfăşurării activităţilor de joc este interzisă creditarea de orice fel a clienţilor.

Jucătorii sunt sancţionaţi conform legii dacă participă la influenţarea sau alterarea rezultatelor jocurilor de noroc. Ei nu au voie să participe la activităţi de jocuri de noroc ilegale pe teritoriul României. Accesul minorilor este interzis la toate jocurile de noroc, ei fiind protejaţi de lege. Companiile care au licenţă de organizare şi exploatare a jocurilor de noroc specifică acitivitaţii cazinourilor pot organiza turnee de poker în baza unui regulament aprobat de Comisia de Supraveghere şi cu condiţia plăţii de organizare. Dacă la o firmă autorizată se constată nereguli privind evidenţierea sau plata câştigurilor, autorităţile statului pot să-i suspende licenţa şi implicit activitatea.

Agenție de publicitate

Citeşte relatare completă

Pariuri Online Pe Mobil

Dacă nu eşti acasă şi vrei să faci pariuri online, poţi alege opţiunea de a face pariuri pe mobil. Uşor, gratis şi accesibil. Încearcă-ţi norocul acum.

Relatări noi

Continuare la articol complet

Jocuri în cazinouri

Vino să afli despre industria de jocuri de cazinou. Poţi juca astăzi în cazinouri online pentru a câştiga uşor de la tine acasa. Distrează-te cât vrei.

Relatări noi

Continuare la articol complet

Vino La Agenţi De Pariuri Live

Încearcă acum să faci pariuri live şi vei câştiga sume uimitoare. Apelează la agenţi de pariuri live pentru asistenţă şi îndrumare. Distrează-te acum.

Relatări noi

Agenție de publicitate

  ©  www.bune-pariuri.com. Toate drepturile rezervate. Harta site-ului