header image

Este posibil sa castigi la loto?

Deşi sunt mulţi care afirmă că au descoperit secretul câştigului la loterie sau care oferă tot felul de tehnici şi metode despre cum poţi să câştigi sigur la loto, nu există nicio tehnică prin care poţi câştiga sigur premiul la categoria I (aşa-numitul Jackpot) la loterie! Însă EXISTĂ metode probabilistice prin care SE POT CÂŞTIGA PREMII MAI MICI, DAR DESTUL DE BUNE, în mod repetat. “Marele Secret” de fapt nu există. Dacă veţi citi informaţiile prezentate în continuare, veţi vedea de ce.

Experţii au o mare varietate de opinii cu privire la metodele de urmărire a numerelor extrase la loto prin intermediul aşa-ziselor „suflante” – care sunt de fapt sisteme informatice de generare a numerelor, astfel încât nu există nicio formulă “magică” pentru urmărire. Odată ce aţi înţeles ideea de analiză de frecvenţă, vă puteţi dezvolta propria formulă de urmărire.
Mulţi câştigători la loto din străinătate foloseau propriile metode de joc.
Este uşor a găsi liste de numere anterioare câştigătoare (aşa-numite arhive), mai dificil este ca apoi să construiţi o metodă de urmărire şi generare de numere câştigătoare. De asemenea, pe Web veţi găsi publicaţii de specialitate, de multe ori inclusiv diagrame, grafice şi prognoză.

Sistemul Loteria Câştigătorilor NU se bazează pe faptul că poţi păcăli Loteria, ci pe o dovadă pur academică şi probabilistică potrivit căreia o metodă de joc după o anumită formulă concretă, tehnică poate învinge în majoritatea cazurilor metoda “umană” de a juca la loto. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul http://www.loteriacastigatorilor.ro/

Peste 95% din persoanele care joacă la Loterie nu reuşesc să câştige bani, pierzând mereu. Explicaţia este faptul că aplică metoda intuitivă de joc. Această metodă se bazează pe un aşa-zis “noroc”. În cele mai multe cazuri, s-a dovedit că persoanele care folosesc metoda intuitivă pierd pe linie continuă.

Câştiguri relativ dese le revin celor care aplică alte metode de joc şi anume metode probabilistice, am putea să le numim chiar tehnice.
Aceste metode se bazeaza în totalitate pe rezultate demonstrate anterior printr-un număr mare de exemple.

Chiar dacă nu vă pricepeţi deloc la jocurile de tip loto, puteţi câştiga sume mari de bani dacă veţi folosi o metodă pur mecanică, probabilistică de joc.

Majoritatea jucătorilor preferă intuiţia, în locul realităţii. Se lasă purtaţi de sentimente, se bazează pe “povestea” din spatele numerelor – cum ar fi faptul că anumite numere reprezintă zile de naştere sau alte evenimente deosebite din viata lor.

Unii dintre ei investesc chiar sume mari de bani jucând formule complicate cu multe numere pe bilet, în locul celor simple. Se pare că aceştia cred că dacă o formulă nu este complicată, atunci nu este bună.

Cea mai bună regulă a jocului la loto este să aplicăm o strategie despre care ştim că a avut rezultate. După ce veţi prelua Metoda M25, vă veţi face o idee concretă asupra a ceea ce înseamnă să jucaţi după o metodă profesionala faţă de situaţia când jucaţi pur şi simplu la “noroc” cu şanse foarte mici de câştig. Pentru detaliile complete, vă rugăm să accesaţi site-ul http://www.loteriacastigatorilor.ro/

Agenție de publicitate

Citeşte relatare completă

Pariuri Online Pe Mobil

Dacă nu eşti acasă şi vrei să faci pariuri online, poţi alege opţiunea de a face pariuri pe mobil. Uşor, gratis şi accesibil. Încearcă-ţi norocul acum.

Relatări noi

Continuare la articol complet

Jocuri în cazinouri

Vino să afli despre industria de jocuri de cazinou. Poţi juca astăzi în cazinouri online pentru a câştiga uşor de la tine acasa. Distrează-te cât vrei.

Relatări noi

Continuare la articol complet

Vino La Agenţi De Pariuri Live

Încearcă acum să faci pariuri live şi vei câştiga sume uimitoare. Apelează la agenţi de pariuri live pentru asistenţă şi îndrumare. Distrează-te acum.

Relatări noi

Agenție de publicitate

  ©  www.bune-pariuri.com. Toate drepturile rezervate. Harta site-ului