header image

Ce Înseamnă Dependenţa De Jocuri De Noroc

În ziua de astăzi, datorită exploziei dezvoltării tehnologice şi electronice la nivel mondial, jocurile de noroc pot fi accesate pe internet 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Datorită acestui fapt, jucătorii sunt expuşi la dependenţa de jocuri de noroc. De exemplu, studiile din Anglia arată că 25°% dintre copiii între 12 şi 15 ani pariază şi 5% dintre aceştia dau semne de dependenţă. Pericolele pariatului sunt următoarele: persoana respectivă nu se poate abţine să nu parieze, jocul în sine devine o nevoie pe care trebuie neaparat să şi-o satisfacă. El încearcă să ascundă că este dependent de pariuri, caută să facă rost de bani cu orice preţ. Îi ignoră pe cei din jur şi nimic nu-i mai face plăcere. Pericolul cel mai mare este că un dependent de jocuri de noroc îşi pierde logica în timpul jocului ceea ce face ca riscurile asumate să fie foarte mari.

Mintea dependentului este preocupată doar de jocuri, crede permanent că nimeni nu-l înţelege, se simte vinovat, minimalizează comportamentul său iar la jocuri îşi doreşte mai mult să piardă decât să câştige. Jocul în sine devine singura lor lume. Acest tip de persoane nu cer niciodată ajutorul pentru că pentru ei nu reprezintă o problemă, ci este o plăcere. Soluţii la acest tip de dependenţă există: psihoterapia, discuţiile cu cei apropiaţi şi lămurirea cauzelor care l-au făcut dependent, terapia în grup. Dependenţa este de cele mai multe ori, un secret atât al persoanei în cauză cât şi al familiei acestuia. Familia şi partenerul acestuia suferă în locul lui.

Protecţia Copilului şi organizaţiile pentru un pariat responsabil organizează simpozioane, obiectivul acestora fiind de a aduna cât mai multe idei pentru tratarea şi rezolvarea dependenţei de joc şi în acelaşi timp căutarea unor soluţii comune pentru reglementarea pieţei de cazinouri. Este nevoie şi de o colaborare onestă cu marile companii de jocuri de noroc.

Agenție de publicitate

Citeşte relatare completă

Pariuri Online Pe Mobil

Dacă nu eşti acasă şi vrei să faci pariuri online, poţi alege opţiunea de a face pariuri pe mobil. Uşor, gratis şi accesibil. Încearcă-ţi norocul acum.

Relatări noi

Continuare la articol complet

Jocuri în cazinouri

Vino să afli despre industria de jocuri de cazinou. Poţi juca astăzi în cazinouri online pentru a câştiga uşor de la tine acasa. Distrează-te cât vrei.

Relatări noi

Continuare la articol complet

Vino La Agenţi De Pariuri Live

Încearcă acum să faci pariuri live şi vei câştiga sume uimitoare. Apelează la agenţi de pariuri live pentru asistenţă şi îndrumare. Distrează-te acum.

Relatări noi

Agenție de publicitate

  ©  www.bune-pariuri.com. Toate drepturile rezervate. Harta site-ului