header image

Agenţii De Pariuri - Bwin, Gala Şi Altele

Există pe piaţă foarte multe agenţii de pariuri, dar dintre cele mai populare şi cu un renume dobândit de-a lungul timpului îţi amintesc: Bwin, Ladbrokes, Gala. Agenţia de pariuri sportive Bwin are sediul în Gibraltar şi este cotată la bursa din Londra. Este o companie foarte mare care este deţinută în comun de firmele PartyGaming (48,4%) şi Bwin (51,6%). Bwin şi-a început activitatea cu 12 angajaţi în anul 1997, iar după un an de la înfiinţare a lansat pe piaţă primul său joc de noroc online. Apoi compania s-a concentrat pe creşterea cotei de piaţă pe segmentul pariurilor sportive. În anul 2001 a lansat platforma primului său cazinou. În zilele noastre, la această casă de pariuri se poate paria la mai mult de 90 de sporturi, dar sportul cu cele mai multe pariuri este fotbalul.

Ladbrokes este o companie britanică de jocuri de noroc, cunoscută până în anul 2006 sub numele de Hilton Group, denumirea aceasta venind de la hotelul Hilton pe care l-a avut în proprietate. În anul 1961, guvernul a legalizat jocurile de noroc iar compania şi-a dezvoltat un lanţ de magazine proprii de pariuri, fiind prima firmă care a introdus pe piaţă cotele fixe de pariuri la fotbal. Este cea mai mare companie de pariuri din Marea Britanie deţinând în lume peste 2400 de case de pariuri şi având activitate în ţări precum Irlanda, Spania sau Belgia. Este prima firmă care a introdus cardul de fidelizare pentru loializarea clienţilor. Deci, poţi paria fără suspiciuni la astfel de agenţii de pariuri!

Gala este o companie britanică de pariuri, bingo şi jocuri de cazinou. Acest grup de jocuri de noroc are puncte de lucru în Nottingham, Stratford, Londra şi Woking. Cu toate acestea, firma şi-a mutat o parte din activitate în Gibraltar. În prezent are peste 1700 de birouri licenţiate. Şi-a creat divizia E-Commerce care este responsabilă pentru gestionarea, funcţionarea şi dezvoltarea tuturor activităţilor de comerţ ale firmei.

Agenție de publicitate

Citeşte relatare completă

Pariuri Online Pe Mobil

Dacă nu eşti acasă şi vrei să faci pariuri online, poţi alege opţiunea de a face pariuri pe mobil. Uşor, gratis şi accesibil. Încearcă-ţi norocul acum.

Relatări noi

Continuare la articol complet

Jocuri în cazinouri

Vino să afli despre industria de jocuri de cazinou. Poţi juca astăzi în cazinouri online pentru a câştiga uşor de la tine acasa. Distrează-te cât vrei.

Relatări noi

Continuare la articol complet

Vino La Agenţi De Pariuri Live

Încearcă acum să faci pariuri live şi vei câştiga sume uimitoare. Apelează la agenţi de pariuri live pentru asistenţă şi îndrumare. Distrează-te acum.

Relatări noi

Agenție de publicitate

  ©  www.bune-pariuri.com. Toate drepturile rezervate. Harta site-ului